RAHOITUSTARJOUS
6kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Ilmalämpöpumppu - Kokkola

Ässäenergialta laadukas Norjalainen ilmalämpöpumppu pohjoisen olosuhteisiin helposti asennettuna! Toimimme myös Kokkolan alueella.

Ässäenergia Oy - ilmasta lämpöä erinomaisella takuulla!
Palvelemme sinua myös Kokkolan alueella.

Ässäenergia keskittyy laadukkaiden lämpöpumppujen myyntiin asennettuna "avaimet käteen" periaatteella! Palvelemme asiakkaita pienistä suuriin ja olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme erinomaisia pakettiratkaisuja taloyhtiöille, joissa jokainen yksittäinen osakkeenomistaja saa merkittäviä etuja ja isännöisijöiden työtaakka helpottuu "lämpöpumppurallin" osalta!

Olemme osa QMG-konsernia, ja tuotamme asennus- ja huoltopalvelut yhteistyössä sisaryhtiöidemme kanssa. Palvelemme sinua myös Kokkolan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu! Tästä pääset jättämään yhteystietosi.

Ympäristöystävällinen, hiljainen ja tehokas

Laadukkaat Wilfa ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet Kokkolan seudulla

Pitja Simi

Logo joka kertoo Wilfan ilmalämpöpumpuilla olevan 7 vuoden takuun.

Wilfa ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaiden vaihteleviin olosuhteisiin

Suomen ilmastossa ilmalämpöpumpun täytyy pysyä toimintakykyisenä pitkien talvien, lämpimien kesien sekä kosteiden vuodenaikojen vaihdellessa. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta elämääsi jopa 10-15 vuotta.
Laadukkailla Wilfa ilmalämpöpumpuilla on markkinoiden pisin 7 vuoden takuu.