Wilfan siirrettävät ilmastointilaitteet
Ässäenergialta!

Wilfan siirrettävillä ilmastointilaitteilla helpotusta kesän helteisiin. Tutustu malleihin ja ota yhteyttä!

Ässäenergia - Laadukkaat ilmalämpöpumput, asennukset ja huollot

Ässäenergia keskittyy laadukkaiden lämpöpumppujen myyntiin asennettuna "avaimet käteen" periaatteella! Palvelemme asiakkaita pienistä suuriin ja olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme erinomaisia pakettiratkaisuja taloyhtiöille, joissa jokainen yksittäinen osakkeenomistaja saa merkittäviä etuja ja isännöisijöiden työtaakka helpottuu "lämpöpumppurallin" osalta!

Asennus- ja huoltopalvelut tuotamme yhteistyössä sisaryhtiömme Lämpöjokerin kanssa, joka on Päijät-Hämeen suurimpia alan toimijoita ja palvelee sinua rautaisella ammattitaidolla. Heillä on tuhansien lämpöpumppuasennusten kokemus, joten saat erittäin hyvän ja luotettavan asennuspalvelun! Voit tutustua Lämpöjokeriin tarkemmin tästä.

Palvelemme sinua Lahden, Asikkalan, Hollolan, Orimattilan, Heinolan, Nastolan ja koko Päijät-Hämeen alueella. Toteutamme suurempia kohteita myös Uudellamaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu! Pääset tästä jättämään yhteystietosi.