Ilmalämpöpumppu pohjoisen ilmastoon
7 vuoden takuulla

Pohjoisen olosuhteissa testatut tehokkaat Wilfa lämpöpumput tuovat lämpöä talven pakkasissa ja helpotusta kesän helteissä. Ässäenergialta laadukkaat Norjalaiset lämpöpumput helposti asennettuna!

Ässäenergia Oy - ilmasta lämpöä erinomaisella takuulla!

Ässäenergia keskittyy laadukkaiden lämpöpumppujen myyntiin asennettuna "avaimet käteen" periaatteella! Palvelemme asiakkaita pienistä suuriin ja olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme erinomaisia pakettiratkaisuja taloyhtiöille, joissa jokainen yksittäinen osakkeenomistaja saa merkittäviä etuja ja isännöisijöiden työtaakka helpottuu "lämpöpumppurallin" osalta!

Asennus- ja huoltopalvelut tuotamme yhteistyössä sisaryhtiömme Lämpöjokerin kanssa, joka on Päijät-Hämeen suurimpia alan toimijoita ja palvelee sinua rautaisella ammattitaidolla. Heillä on tuhansien lämpöpumppuasennusten kokemus, joten saat erittäin hyvän ja luotettavan asennuspalvelun! Voit tutustua Lämpöjokeriin tarkemmin tästä.

Palvelemme sinua Lahden, Asikkalan, Hollolan, Orimattilan, Heinolan, Nastolan ja koko Päijät-Hämeen alueella. Toteutamme suurempia kohteita myös Uudellamaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu! Pääset tästä jättämään yhteystietosi.

Logo joka kertoo Wilfan ilmalämpöpumpuilla olevan 7 vuoden takuun.

Wilfa ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaiden vaihteleviin olosuhteisiin

Suomen ilmastossa ilmalämpöpumpun täytyy pysyä toimintakykyisenä pitkien talvien, lämpimien kesien sekä kosteiden vuodenaikojen vaihdellessa. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta elämääsi jopa 10-15 vuotta.
Laadukkailla Wilfa ilmalämpöpumpuilla on markkinoiden pisin 7 vuoden takuu.