Ajankohtaista

Tuoreimmat kuulumiset Ässäenergialta

Hurja kisatarjous Salpauselän kisojen aikana 21.-27.2.2022

21.2.2022

Kun tilaat Wilfa ilmalämpöpumpun, saat kahvinkeittimen KAUPAN PÄÄLLE! Nyt kannattaa tomia nopeasti ja tilata ilmalämpöpumppu 7 vuoden takuulla ja samalla pääset nauttimaan laadukkaasta kahvielämyksestä Wilfan testivoittaja kahvinkeittimellä!

Wilfa Svalbardin mukana saat Svart Precision WSP2A kahvinkeittimen, joka on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa valmistamaan maailman parasta suodatinkahvia (Svh 399,00)
Lue lisää: Paremman kahvin puolesta | SVART Precision Kahvinkeitin

Muiden Wilfa ilmalämpöpumppujen mukana saat  Performance WSPL-3B kahvinkeittimen, joka on vuoden 2021 testivoittaja.
Lue lisää: TESTIVOITTAJA – PERFORMANCE KAHVINKEITIN 2021

Tämän paremmin ei kisaviikko voisi enää alkaa! Tilaa heti Wilfa ilmalämpöpumppu ja ota askel kohti parempaa kisafiilistä!

Siirry tästä tutustumaan Wilfan ilmalämpöpumppumalleihin!

Ässäenergia aloitti yhteistyön Wilfan kanssa!

14.2.2022
Jussi Heimonen, Ässäenergia Oy ja Peter Roos, Oy Wilfa Suomi Ab
Oy Wilfa Suomi Ab ja Ässäenergia Oy solmivat yhteistyön. Ässäenergia myy Wilfa ilmalämpöpumput asennettuna "avaimet käteen" periaatteella, sekä vastaa myymiensä laitteiden huollosta. Ässäenergialla on runsas lämpöpumppujen varasto Lahden alueella ja näin ollen pystymme toimittamaan lämpöpumput nopeasti asiakkaillemme! Asennuksesta ja huoltopalveluista vastaa Ässäenergian sisaryhtiö Lämpöjokeri, jolla on vahva asiantuntemus ja suuri asennuskapasiteetti Lahden alueella.

Uskomme tämän yhteistyön tuovan merkittäviä etuja asiakkaillemme Lahden alueella, Ässäenergia tarjoaa ilmalämpöpumput markkinoiden pisimmällä takuulla ja Lämpöjokeri asennuspalvelut Lahden alueen yhtenä suurimpana lämpöpumppuja asentavana yrityksenä. Ässäenergia keskittyy erityisesti palvelemaan taloyhtiöitä ja vastaamaan niiden haastaviin tarpeisiin!

Seuraa meitä Instagramissa, niin olet jatkuvasti perillä Wilfa ilmalämpöpumppuihin liittyvistä asioista!