Ilmalämpöpumppu - Turku

Ässäenergialta laadukas, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Norjalainen ilmalämpöpumppu helposti asennettuna. Toimialueesemmme kuuluu myös Turku ja Turun seutu! Tutustu mallistoon tai ota heti yhteyttä niin selvitetään paras ilmalämpöpumppu sinun tarpeisiin.
Ympäristöystävällinen, hiljainen ja tehokas

Laadukkaat Wilfa ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet Turun seudulla

Ässäenergia Oy - ilmasta lämpöä erinomaisella takuulla!
Ilmalämpöpumput meiltä myös Turun alueella.

Ässäenergia keskittyy laadukkaiden lämpöpumppujen myyntiin asennettuna "avaimet käteen" periaatteella! Palvelemme asiakkaita pienistä suuriin ja olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme erinomaisia pakettiratkaisuja taloyhtiöille, joissa jokainen yksittäinen osakkeenomistaja saa merkittäviä etuja ja isännöisijöiden työtaakka helpottuu "lämpöpumppurallin" osalta!

Olemme osa QMG-konsernia, ja tuotamme asennus- ja huoltopalvelut yhteistyössä sisaryhtiöidemme kanssa. Koko Varsinais-Suomen alueella teitä palvelee Alti-Systems Oy, joka on toimittanut lämpöpumppu- ja jäähdytysjärjestelmiä jo vuodesta 2009 asti. Heidän kokemus kattaa kaikenkokoiset tarpeet omakotitaloista suuriin teollisuuskiinteistöihin asti, jolloin saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Voit tutustua Alti-Systemsiin tarkemmin tästä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu! Tästä pääset jättämään yhteystietosi.

Lämpöpumppu myynti
Logo joka kertoo Wilfan ilmalämpöpumpuilla olevan 7 vuoden takuun.
Wilfa ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaiden vaihteleviin olosuhteisiin

Suomen ilmastossa ilmalämpöpumpun täytyy pysyä toimintakykyisenä pitkien talvien, lämpimien kesien sekä kosteiden vuodenaikojen vaihdellessa. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta elämääsi jopa 10-15 vuotta.
Laadukkailla Wilfa ilmalämpöpumpuilla on markkinoiden pisin 7 vuoden takuu.

Lähetä meille viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!