RAHOITUSTARJOUS
6kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Ilmalämpöpumppu - Tampere

Ässäenergialta laadukas Norjalainen ilmalämpöpumppu pohjoisen olosuhteisiin helposti asennettuna! Toimimme myös Tampereen talousalueella.

Ässäenergia Oy - ilmasta lämpöä erinomaisella takuulla!
Palvelemme sinua myös Tampereen alueella.

Ässäenergia keskittyy laadukkaiden lämpöpumppujen myyntiin asennettuna "avaimet käteen" periaatteella! Palvelemme asiakkaita pienistä suuriin ja olemme erikoistuneet erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme erinomaisia pakettiratkaisuja taloyhtiöille, joissa jokainen yksittäinen osakkeenomistaja saa merkittäviä etuja ja isännöisijöiden työtaakka helpottuu "lämpöpumppurallin" osalta!

Olemme osa QMG-konsernia, ja tuotamme asennus- ja huoltopalvelut yhteistyössä sisaryhtiöidemme kanssa. Palvelemme sinua myös Tampereen talousalueella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva ratkaisu! Tästä pääset jättämään yhteystietosi.

Erittäin tehokas ja kätevä suuriin tiloihin

Laadukkaat Wilfa ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet Tampereen seudulla

Timo Sillamets

Logo joka kertoo Wilfan ilmalämpöpumpuilla olevan 7 vuoden takuun.

Wilfa ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaiden vaihteleviin olosuhteisiin

Suomen ilmastossa ilmalämpöpumpun täytyy pysyä toimintakykyisenä pitkien talvien, lämpimien kesien sekä kosteiden vuodenaikojen vaihdellessa. Oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta elämääsi jopa 10-15 vuotta.
Laadukkailla Wilfa ilmalämpöpumpuilla on markkinoiden pisin 7 vuoden takuu.